Knights of the old Republic

Polski klan w Knights of the Force i Movie Battles II

#1 2008-05-06 23:45:33

Lord Vader

Użytkownik

8121646
Punktów :   

Muza

Panowie mam kłopot otóż na stronie www.kotf.com gdy powstała była do tego podłożona muza tera leci ta "Battle over Coruscant" a przed nią leciała jakaś fajna tylko nie znam tytułu podam wam pare słów które mi się obiły o uszy.

"Let it go let in road how dont you no the hard is part is over let in in lets your clever find you in the end just remember how it feels"
REF.
"All likes a main in peace more ours his little wounders his twisted time to pay time for a rain more peace more ours his more ours still with main"

Zbytnio nie są pokolei ale tylko troche i mogłem troche źle zrozumieć ale help była naprawde fajna.Z góry dzięki

Ciemna strona prowadzi do wiele umiejetności.Naucz się korzystać mądrze z ciemnej strony mocy.Bo dark side is true power!

#2 2008-05-07 08:58:41

Lord Revan

Administrator

12080358
Call me!
Punktów :   -2 

Re: Muza

Herosa sie pytaj o to,bo on slucha bardzo czesto muzyki z Gwiezdnych Wojen a zwłaszcza od 1 częś. do 3

Spokój jest ułudą, prawdą jest tylko namiętność, namiętność prowadzi do siły, siła prowadzi do potęgi,potęga prowadzi do zwycięstwa, zwycięstwo wyzwala mnie z okowów. Moc mnie oswobodzi.

#3 2008-05-07 13:54:12

Lord Vader

Użytkownik

8121646
Punktów :   

Re: Muza

chodzi o to że to nie była z gwiezdnych wojen ta pierwsza bo ja też słucham całą trylogie więc bym wiedział

Ciemna strona prowadzi do wiele umiejetności.Naucz się korzystać mądrze z ciemnej strony mocy.Bo dark side is true power!

Stopka forum

RSS